Implementér eco driving for at reducere brændstofforbruget og CO2-emissionerne

Du kan forbedre den generelle holding og kørselsadfærden i din flåde med AddSecures brancheførende løsninger til øko-kørsel, brændstof overvågning og køretøjs kameraer

Hjælp dine chauffører med at reducere brændstofforbruget med eco driving

Forbedr dine chaufførers køreadfærd og rentabiliteten med AddSecures markedsledende løsning til miljøvenlig kørsel med bl. a. brændstof overvågning emissions rapportering.

 

Monitor driver performance in your fleet

Hvad er de vigtigste fordele ved miljøvenlig kørsel?

Lavere brændstof- og vedligeholdelsesomkostninger

Forbedr den forberedende adfærd og effektivitet i hele din flåde og opnå maksimale brændstofbesparelser.

Bedre sikkerhed for dine chauffører

Vejled dine chauffører med personlig feedback for øget motivation og sikrere kørsel.

Reduceret CO2-udledning

Reducér unødvendigt spild af brændstof og skab en mere sparsommelig og grønnere flåde.

Fokus på 6 køreparametre!

Gennem løbende opfølgning på de vigtigste kørselsparametre skabes gode forudsætninger for god forberedende adfærd.

  • Overhastighed: Skal minimeres.

  • Tomgang: Skal minimeres.

  • Udrulning: Skal maksimeres.

  • Hård opremsning: Skal minimeres.

  • Spildt energi: Skal minimeres.

  • Coasting: Skal maksimeres

Vejled dine chauffører til bedre adfærd ved hjælp af videotelematik

 

Med en kameraløsning tager du endnu et skridt for at coache dine chauffører til bedre kørselsadfærd. Gennem systemet har du altid adgang til optagelser fra køretøjets kamera samt data om køretøjets placering og førerens kørselsadfærd.

Hvordan fungerer et videotelematiksystem?

Takket være cloud-baseret 4G-teknologi sendes optagelser og data fra hændelser direkte fra dashcam til flådestyrings platformen og kan gennemgås, analyseres og downloades med det samme. Eventuelle hændelser eller farlige kørevaner kan hurtigt identificeres (f.eks. acceleration/drejninger og hastighedsoverskridelser), og optagelserne kan bruges som grundlag for diskussion i evalueringsmøder med chauffører for at give feedback efter hændelsen, og for at vise præcis, hvor der skal ske forbedringer.

Lær mere om, hvordan du kan øge rentabiliteten af ​​din flåde gennem eco driving

Vi har gennemført hundredvis af projekter inden for ecodriving, og vi deler gerne, hvad der er vigtigt at tænke på for at lykkes. Kontakt os, så fortæller vi dig mere!

Resultattabel for opfølgning af den forberedende adfærd

Tilskynd dine chauffører til at lave forbedringer på alle niveauer ved hjælp af vores dashboard med en tabel, der viser, hvor godt chaufførerne forbedres. Chauffører rangeres efter deres forberedende adfærd baseret på vores indeks for økonomisk kørsel. Dette indeks gør det muligt, nemt at følge op på chaufførerne både individuelt og i grupper. Tilskynd til bedre forberedende adfærd med opnåelige mål, regelmæssig feedback og incitamenter til relative forbedringer.

Dashboard og rapporter

Del løbende information med dine chauffører om deres resultater gennem vores rapporter og dashboard. Skræddersyet feedback giver dig mulighed for at give råd om, præcis hvor der skal ske forbedringer i både forberedende adfærd og sikkerhed. Med vores indeks for økonomisk kørsel med et simpelt pointsystem (0-100%) kan du sikre, at der er lige vilkår for alle chauffører.

Identificer besparelsespotentialet gennem brændstofovervågning

Brug brændstofrapporter til effektiv overvågning af brændstofforbrug pr. køretøj eller pr. chauffør. Sammensæt emissionsrapporter og distribuer til kunder for at demonstrere succesfulde resultater af økonomisk kørsel og brug af miljøeffektive køretøjer. Sammenlign køretøjer med lignende egenskaber for at identificere unormalt højt forbrug og følge op på tendenser år for år.

Med målet om at reducere vores tomgang, lykkedes det os at spare 12% i tomgang og kr.186.000,00 i brændstofbesparelse årligt! Vi arbejder bare smartere, ikke sværere! Derudover har vi lavere omkostninger til service, dæk og reservedele til vores lastbiler, takket være forbedret kørselsadfærd. Vi kan se, at vores chauffører håndterer lastbilerne på en bedre måde.

Allan Hvidberg, Logistic Manager på AB Catering

Læs mere om AB Catering og ecodriving

Lær mere om, hvordan miljøvenlig kørsel kan øge rentabiliteten af ​​din flåde

Tal med en af ​​vores eksperter, som vil hjælpe dig med at beregne rentabiliteten ved at implementere eco driving blandt dine chauffører. Book en gratis demo!