Home / Transport og Logistik / Solutions / GPS-sporing af køretøjer

Europas førende løsning til GPS-sporing af køretøjer

Overvåg din flåde i realtid med vores markedsledende løsning til GPS-sporing af køretøjer

Få fuld kontrol over din flåde med vores GPS-sporingsløsning

Med AddSecures GPS-løsning til køretøjssporing kan du overvåge hele din flåde i realtid. Du sporer dine køretøjer og andre ressourcer via en webbrowser på enhver enhed, uanset hvor du er. Vores sporingssystemer giver GPS-positionering i realtid og vejtrafikanalyse for at beregne ankomsttider, det betyder proaktiv kundeservice og effektiv flådestyring.

Book en demo for at se, hvordan du effektivt kan placere og spore dine køretøjer

Hold dine kunder opdateret om, hvor køretøjerne er, og brug geofence-alarmer til regelmæssigt at informere dem om status for leveringen.

Fordelene ved GPS-sporing af køretøjer

Sådan kan du forbedre produktiviteten

Overvågning af din flåde i realtid giver dig mulighed for bedre at forudse fordelingen af ​​køretøjer og optimere planlægningen af ​​dine chauffører.

Sænk omkostningerne

Sørg for, at dine chauffører kører den mest effektive vej, og hold øje med deres køreadfærd for at reducere brændstof omkostningerne.

Du kan forbedre din kundeservice

Informér proaktiv dine kunder med estimerede ankomst tider ved at se trafikinformation i realtid. Din kundeservice bliver væsentlig forbedret.

Lær mere om, hvordan du med succes implementerer GPS-sporing af køretøjer i din flåde

Denne artikel har til formål at give dig ideer og tips til at få succes med et flådestyrings projekt og til at maksimere investeringsafkastet. På baggrund af erfaringerne fra vores kundeprojekter samt interviews med projektledere, kunder og systembrugere har vi samlet vores anbefalinger i 11 kapitler. Vi håber du finder artikelen inspirerende!

White paper: Sådan får du succes med dit projekt i Fleet Management

Sporing og historiske ruter

Få et overblik over hver transport, der viser GPS-sporing af køretøjer og nøgleparametre relateret til gennemførte ruter, og følg op på kørselseffektivitet og sikkerhed. Brug “tidsmaskinen” til at se, hvilke køretøjer og ressourcer der befandt sig i et geografisk område i et bestemt tidsrum. Se detaljerede oplysninger relateret til specifikke begivenheder og stop for at identificere områder til forbedring.

Øg produktiviteten af ​​din flåde takket være vores køretøjspositionering og GPS-sporingsløsning

Spor placeringen og status for dine køretøjer i realtid for at identificere eventuelle ikke optimalt udnyttede køretøjer/ressourcer, flyt dem efter behov. Fra kortet i Weboffice ser du et billede af hele din flåde med køretøjer, trailere, containere mm. Denne oversigt giver dig mulighed for effektivt at identificere abnormal aktivitet, finde områder der trænger til forbedring og strømline transporterne for at opnå bedre produktivitet og større effektivitet i din virksomhed.

Tilskynd til mere sikker kørsel med Europas førende GPS-sporingsløsning for køretøjer

Identificér nemd chauffører med usikre kørselvaner med vores eco-driving rapporter. Tilskynd dine chauffører til at anvende mere sikker (og mere effektiv) køreadfærd med regelmæssig, personlig feedback.

Vores markedsledende funktioner til GPS-sporing af køretøjer

Geofencing

Minimer ventetider gennem automatiske meddelelser, når køretøjer passerer foruddefinerede "geografiske hegn" og områder.

Ruteoptimering

Optimer dine køretøjers ruter og beregn rentabiliteten gennem ruteberegning.

Start-stop rapportering

Dine nøgletal indsamles automatisk og gøres tilgængelige i detaljerede rapporter i læsevenligt format.

Tidsmaskine til GPS-sporing

Få fuldstændig indsigt i, hvilke køretøjer der har været i et bestemt område på et bestemt tidspunkt.

Bestill en gratis demo

Øg effektiviteten ved hjælp af Co-Driver systemet