Home / Om os

Om os

AddSecure er en førende europæisk udbyder af sikker IoT-forbindelser og end-to-end-løsninger. Vores mission er at skabe en sikrere og smartere verden sammen med vores kunder i hele Europa og udenfor.

AddSecure er en førende europæisk udbyder af sikker IoT-forbindelser og end-to-end-løsninger. Vi hjælper kunder med at optimere deres drift, skabe forretningsværdi og sikre vitale funktioner.

Ved at kombinere forbundne, datadrevne og sensorbaserede løsninger med klassens bedste ekspertise, opfylder vi vores kunders behov uanset branche. Vi leverer både administrerede tjenester og forbinder enhver enhed, der har behov for sikker kommunikation og dataoverførsel. Fantasien er den eneste grænse.

Vores sikre IoT-løsninger bruges inden for områder som bygninger, alarmer, transport og logistik, personlig sikkerhed, sundhedspleje, byggeri, kommuner, skoler, redningstjenester, elnet og meget mere.

AddSecures hovedkvarter er i Stockholm, Sverige. Vores hovedmarked er Europa, men alligevel betjener vi kunder over hele verden. Med over 1.000 ansatte hjælper vi med at gøre verden smartere, mere sikker og mere bæredygtig.

Vores mission er at hjælpe med at gøre verden sikrere og smartere.