Home / Transport og Logistik

Transport og Logistik

AddSecure tilbyder produkter og løsninger til håndtering af køretøjer, chauffører, varer og transport. Løsningerne forbinder chauffører, køretøjer og andre ressourcer for at hjælpe transportvirksomheder med at optimere deres drift og reducere deres omkostninger.

Optimér din forretning

Udvikl din virksomhed gennem kraften i teknologi til forbundne køretøjer, datadrevet intelligens og analyser. Vi hjælper dig med at digitalisere din flåde og giver dig adgang til vigtige data i realtid, så du kan imødekomme de stadigt stigende krav fra transportkunder, global e-handel og miljøregler.

Omfattende løsninger til strømlining af chauffører, køretøjer og transport.

Markedsledende produkter til flådestyring og transportstyring.

Få hjælp fra vores erfarne team til at få succes med dine projekter inden for flådestyring og transportstyring.

AddSecure-DK-Brochure

Download vores brochure, der beskriver vores løsninger til transport- og logistikvirksomheder

Læs mere om, hvordan vores løsninger kan hjælpe logistik- og transportvirksomheder med at blive mere effektive, øge kvaliteten og reducere omkostningerne.

Download brochuren!

Tal med en sælger

Vores eksperter hjælper dig med at finde den rigtige løsning til dine behov.

Beregn, hvor meget du kan spare med økonomisk kørsel

Ved at oplyse din flådes størrelse og hvor meget I koncentrerer jer om økonomisk kørsel, beregner vi, hvor meget du kan spare, hvis du indfører økonomisk kørsel i din virksomhed.

Smarte, fleksible og skalerbare løsninger til IoT-forbindelse (IoT-forbindelse)

Vores smarte Transport-løsninger kombinerer sikre IoT-forbindelsesplatforme med software og tjenester, der er skræddersyet til dine behov. Vi giver dig fleksible og skalerbare løsninger gennem hele processen, fra ordre til betaling. Du kan automatisk indsamle og aggregere transport- og logistikdata for at forbedre rentabiliteten, tilbyde overlegen kundeservice og øge virksomhedens effektivitet. For at forbedre hele logistikkæden hjælper vi dig med at maksimere præcision, forudsigelighed, gennemsigtighed og leveringsplanlægning og samtidig minimere omkostninger og emissionsniveauer.

Vores ekspertise

Hos AddSecure bruger vi software, cloud-løsninger og data fra tilsluttede enheder til at udføre smarte analyser, der hjælper vores kunder med at optimere deres drift og reducere deres omkostninger.

Hvorfor er det vigtigt at sikre IoT-kommunikation og data?

Sikre IoT-løsninger er afgørende for vores transport- og logistikkunders forretningskritiske drift. De hjælper dig med at drive din virksomhed på en smart, sikker og mere bæredygtig måde.