Home / Smart Transport™

Smart Transport™

Kør din virksomhed i position med vores Smart Transport-løsninger! Disse løsninger muliggør datadrevne forbedringer af rentabiliteten og fuld kontrol over driften af dine transporter og din logistik. Du får også forretningsoplysninger og analyser, der muliggør overlegen kundeservice og driftseffektivitet.

Hjælp dine chauffører med at finde den rigtige vej til destinationen. Hold styr på chaufføraktiviteter, og gør kommunikationen mellem chaufførerne og kontorteamet enklere.

Brug vores erfarne team til at gennemføre dine flåde- og transportstyringsprojekter.

Digital håndtering af transportopgaver, temperaturovervågning af varer samt transportrapportering.

En fleksibel og selvstændig løsning, herunder tjenester til trailerpositionering, sporing, geofencing og trailerkobling.

Hold styr på dine køretøjer i realtid, simplificer administrationen, og reducer det samlede brændstofforbrug (miljøkørsel).

Smarte, fleksible og skalerbare løsninger

Vi leverer fleksible og skalerbare løsninger til hele order-to-cash-processen. Du kan automatisk indhente, samle og berige transport- og logistikdata for at levere det påkrævede niveau af kundeservice til den lavest mulige pris. For at forbedre hele logistikkæden hjælper vi dig med at maksimere præcision, forudsigelighed, gennemsigtighed og forsyningsplanlægning, samtidig med at omkostninger og emissionsniveauer minimeres.

Hvorfor er det vigtigt at sikre data og kritisk kommunikation?

Smart Transport er også Connexas og FrameLOGIC

Til fremtidig vækst, har AddSecure Smart Transport udvidet produktportofolien gennem nye opkøb.

Vores nye produktportofolio i Smart Transport komplimenterer vores andre løsninger og giver AddSecure mulighed for at tilbyde markeds specifikke løsninger og lokal support.

Læs mere om vores lokale produkter her:

 

Connexas leverer online teknologi løsninger til køretøjer og mobile medarbejdere til alle flådestørrelser i både Storbritannien, Australien og Nord Amerika. Den industriførende teknologi tilbyder løsninger for hele transport- og leveringshåndteringen, såsom HD-kamera løsninger, køreadfærds data, der sikrer din virksomhed drives smartere, mere sikkert og mere effektivt.

www.connexas.com

 

 

FrameLOGIC, etableret i 2004, er markedsledende aktør i transportbranchen i Polen. FrameLOGIC tilbyder komplekse tekniske løsninger til flådestyring, transportstyring og administration af mobile medarbejdere.

https://framelogic.pl/

 

RTL er en brugertilpasset telematikspecialist til markedet for erhvervskøretøjer, som leverer avancerede administrationsværktøjer, der indsamler og analyserer køretøjs- og chaufførdata for at optimere flådesikkerheden og -effektiviteten. Med 25 års erfaring inden for køretøjstelemetri samt samarbejde med mange af de førende motor- og lastbilproducenter er virksomheden godt rustet til at levere avancerede sporings-, overvågnings- og rapporteringssystemer, der overvinder specifikke operationelle udfordringer og forbedrer virksomhedens resultater. Kundeafdelingen, der arbejder fra regionale kontorer i Storbritannien og Australien, dækker over tyve lande, der strækker sig over seks kontinenter.

Home