Home / Smart Transport™ / AddSecure Sense

Spor gods, containere, trailere eller værktøjer med Bluetooth Low Energy-tags via AddSecure Sense

- Spor hvad der ikke er blevet sporet før. Ingen GSM- eller GPS-hardware kræves længere!

Passiv aktivsporing øger kontrollen med dit udstyr!

Med AddSecure Sense kan du nemt integrere containere, værktøjer, udstyr eller andre aktiver i Internet of Things (IoT). Du forbinder blot aktiver ved at vedhæfte en lille trådløs SenseTag, der sender et unikt ID. Når det er gjort, kan du overvåge og organisere dine aktiver på en optimal måde. Ingen GPS-hardware eller GSM-abonnement er påkrævet. Det eneste krav er, at aktivet, der skal spores, ligger inden for ca. 20 m rækkevidde af et køretøj udstyret med en kompatibel telematisk enhed fra AddSecure. Et passivt sporingssystem som en del af din flåde kan registrere og observere tusinder af aktiver på en pålidelig måde!

Hvad er passiv sporing?

Det er en smart geolokaliseringsteknologi baseret på Bluetooth Low Energy (BLE), der gør det muligt at spore aktiver med lave samlede ejeromkostninger. Det er passivt i den forstand, at det er afhængigt af andre allerede tilsluttede enheder, der kan afhente Bluetooth-tag-id'et ("beacon"), når de er i nærheden. Det er praktisk for ikke-drevne aktiver uden behov for positionering i realtid. De sporede aktiver og objekter kræver ikke GPS eller modem. Moderne telematiske enheder såvel som smartphones eller tablets kan fungere som "scannere" og afhentnings-id'er fra tags i nærheden. En flåde af scannere er grundlaget for netværket, der overvåger aktivplaceringer og sensorværdier

Hvordan fungerer AddSecure Sense?

AddSecure SenseTag er en Bluetooth-lavenergienhed (BLE), der kan tilsluttes enhver form for udstyr. Den har en sender med en lang batterilevetid (5 år), der er praktisk til sporing af ikke-drevne aktiver. Via BlueTooth forbinder den med en nærliggende telematisk enhed fra AddSecure, f.eks. AddSecure Roadbox, Roadbox videresender dataene fra SenseTag til en brugerportal (fx Co-Driver Weboffice). På denne måde kan brugeren se positionen og andre data fra SenseTag.

Se video om AddSecure Sense

De vigtigste fordele ved vores passive sporingsløsning

Asset Tracking

Spor hvad der ikke er blevet sporet før!

Brugervenlig webportal

Registrer tilstedeværelsen af aktiver, og opret revisionsspor i en brugervenlig kortgrænseflade

Omkostningsreduktion

Reducer omkostningerne gennem øget effektivitet og gennemsigtighed, samtidig med at manuel indsats reduceres

Tyveriforebyggelse

Forhindre tyveri og tab af aktiver

Aktivudnyttelse

Overvåg status og anvendelse af aktiver med en enkelt sandhedskilde

”Indførelsen af de omkostningseffektive BLE-enheder vil gøre det meget lettere for os at holde styr på vores ressourcer. Vi vil nu være i stand til nemt at spore aktiver som trailere, veksellad og containere, hvilket resulterer i bedre kontrol og højere brug af vores ressourcer. ”

Carl Löfström, Fleet Manager på EB Road Cargo i Sverige

Download vores produktark

Lær AddSecure Sense at kende! Download vores produktark, hvor du finder mere information om vores IoT-løsning.

Download AddSecure Sense produktark

Læs mere om vores andre løsninger

Hjælp dine chauffører med at finde den rigtige vej til destinationen. Hold styr på driveraktiviteter og forenkle kommunikationen mellem chauffører og kontorteamet.

Hold styr på dine køretøjer i realtid, simplificer administrationen, og reducer det samlede brændstofforbrug.

Digital håndtering af transportopgaver, temperaturovervågning af varer samt transportrapportering.