Home / Smart Transport™

Smart Transport™

Kør din virksomhed i position med vores Smart Transport-løsninger! Disse løsninger muliggør datadrevne forbedringer af rentabiliteten og fuld kontrol over driften af dine transporter og din logistik. Du får også forretningsoplysninger og analyser, der muliggør overlegen kundeservice og driftseffektivitet.

Hjælp dine chauffører med at finde den rigtige vej til destinationen. Hold styr på chaufføraktiviteter, og gør kommunikationen mellem chaufførerne og kontorteamet enklere.

Digital håndtering af transportopgaver, temperaturovervågning af varer samt transportrapportering.

En fleksibel og selvstændig løsning, herunder tjenester til trailerpositionering, sporing, geofencing og trailerkobling.

Hold styr på dine køretøjer i realtid, simplificer administrationen, og reducer det samlede brændstofforbrug (miljøkørsel).

Beskyt dine chauffører mod vildledning, reducer din flådes antal uheld og forbedr kørselsadfærd med et kamerasystem.

Spor gods, containere, trailere eller værktøjer med Bluetooth Low Energy-tags via AddSecure Sense.

Brug vores erfarne team til at gennemføre dine flåde- og transportstyringsprojekter.

Smarte, fleksible og skalerbare løsninger

Vi leverer fleksible og skalerbare løsninger til hele order-to-cash-processen. Du kan automatisk indhente, samle og berige transport- og logistikdata for at levere det påkrævede niveau af kundeservice til den lavest mulige pris. For at forbedre hele logistikkæden hjælper vi dig med at maksimere præcision, forudsigelighed, gennemsigtighed og forsyningsplanlægning, samtidig med at omkostninger og emissionsniveauer minimeres.

Hvorfor er det vigtigt at sikre data og kritisk kommunikation?