Videoovervågning stoppede tyveri på byggeplads

VideoGuard by AddSecures videoovervågningsløsning hjælper Selmer Byg med at beskytte deres byggepladser, arbejdsmiljø og leveringskvalitet.

På grund af tilbagevendende tyverier og hærværk bestilte det danske byggefirma Selmer Byg A/S tre videoovervågningstårne til et af sine boligbyggerier. Kun få dage efter installationen var foretaget, blev fire indbrudstyve taget på fersk gerning. Virksomheden har siden indgået en aftale med VideoGuard by AddSecure, der nu overvåger alle virksomhedens projekter i hele landet.

Per Kirk Boysen, Projektchef hos Selmer Byg, siger:

“Tyverier på byggepladsen er en udfordring på flere planer. Ikke alene øger tyverierne vores omkostninger og arbejdsbyrde, de forårsager også forsinkelser. Når alt kommer til alt, er vi nødt til at  sikre vores evne til at levere projekter til tiden.”

Baggrund

Selmer Byg er en del af Selmer Gruppen A/S, som har over 20 års erfaring med køb, renovering, opførelse og salg af boligudlejningsejendomme. I lighed med andre byggepladser over hele verden har virksomhedens projekter ofte været udsat for tyveri og hærværk, hvilket påvirker produktiviteten, overskuddet og potentielt virksomhedens gode navn. Det førte dem til VideoGuard fra AddSecure.

Videoovervågning løsningen på problemet

Efter en række indbrud i et større boligbyggeri i Hedensted i Østjylland kontaktede Per Kirk Boysen Michael Jørgensen fra VideoGuard for at få installeret tre videoovervågningstårne på grunden. Videotårnene blev installeret den næste dag.

Per Kirk Boysen udtaler:

“Michael fra VideoGuard lovede at sætte en stopper for indbruddene, og det virkede. Installationen var hurtig, og systemet fungerede perfekt. Kun få dage senere blev fire tyve taget på fersk gerning, efter at de havde afbrudt strømmen, smadret vinduer og stjålet værdifulde varer fra stedet.”

Videoovervågning døgnet rundt

Den intelligente videoovervågning tilbyder overvågning med lang rækkevidde døgnet rundt. I tilfælde af ulovlig indtrængen vil kontrolcentret skifte til et live-billede af byggepladsen, adressere indtrængeren, hvis dette forekommer nødvendigt, og gøre alt for at beskytte området.

Michael Jørgensen, Salgschef hos VideoGuard by AddSecure, siger:

“Takket være vores højkvalitetskameraer og intelligente videoanalyse er der ingen blinde vinkler. I Hedensted opdagede systemet nemt de ubudne gæster og tog detaljerede nærbilleder af deres ansigtstræk og nummerplader.”

Selmer Bygs beskyttelsespakke indbefatter en dansk alarmcentral, et lokalt sikkerhedsfirma og – da gerningsmændene ofte afbryder strømmen på området, dobbelt batteripakke, samt Live View til app og laptop.

Michael Jørgensen tilføjer:

“Normalt når vores kontrolcenter henvender sig til ubudne gæster via vores højttalersystem på stedet, flygter de hurtigt, så det er ret usædvanligt at fange dem i aktion, som vi har gjort denne gang. Mens det lokale politi blev alarmeret, var sikkerhedsvagterne kun fire minutter væk og identificerede hurtigt indbrudstyvenes bil og trailer, inklusive værktøj for 250.000 kr.”

Fremtiden med VideoGuard by AddSecure

Efter det vellykkede resultat i Hedensted besluttede Selmer Byg at opgradere deres aftale med VideoGuard by AddSecure til at omfatte alle deres byggepladser i hele Danmark.

Per Kirk Boysen konkluderer:

“Vi bygger op til 600 huse hvert år, så det giver mening at have en fast overvågningspartner. Tyveri og hærværk er et tilbagevendende problem i branchen, herunder tab af kabler, værktøj, brændstof, maskiner og – på senere stadier i et projekt – også hårde hvidevarer som køleskabe. Vi er glade for denne løsning, som hjælper os med at beskytte vores byggepladser, arbejdsmiljø og leveringskvalitet.”

 

 

Efter det vellykkede resultat besluttede Selmer Byg at opgradere deres aftale med VideoGuard by AddSecure til at omfatte alle deres byggepladser i hele Danmark.

Michael Jørgensen, Salgschef hos VideoGuard by AddSecure

VideoGuard by AddSecure 

Sikkerhed på byggepladsen bliver hurtigt en hård omkostningsfaktor. Med VideoGuard kan du stole på et innovativt overvågnings- og kontrolkoncept, der giver perfekt beskyttelse døgnet rundt, dag og nat.

Resultatet: Ingen vandalisme og ingen tyveri med minimal bevogtning!

Læs mere om vores videoovervågningsløsninger