Home / Sikker kritisk kommunikation

Sikker kritisk kommunikation

Vi lever i en stadig mere forbundet verden, hvor der bliver flere og flere sensorbaserede og internetforbundne enheder. Det gør det vigtigere end nogensinde at håndtere data og kommunikation på en sikker måde. Hos AddSecure er sikker kritisk kommunikation grundlaget for alt, hvad vi gør. Det er katalysatoren for alle vores intelligente og pålidelige løsninger.

Sikre, intelligente og pålidelige løsninger

Vores løsninger for sikker kritisk kommunikation er afgørende for dine livs- og virksomhedskritiske applikationer. De vil hjælpe dig med at redde liv, beskytte ejendom og vitale offentlige tjenester og gennemføre dine virksomhedsaktiviteter. Vi overvåger kommunikationen mellem dine alarmsystemer, og gør det nemt for dine tilsluttede enheder (IoT) at kommunikere sikkert med hinanden.

Vores filosofi er baseret på sikkerhed og enkelhed. Hvis en løsning er for kompleks, risikerer den ikke at blive brugt korrekt – eller slet ikke – og derfor er den ikke sikker.

Vi leverer løsninger, der er pålidelige og lette at installere, og som giver dig fuld kontrol. De forbedrer effektiviteten, produktiviteten og hjælper med at øge din konkurrenceevne. Løsningerne opfylder behov for høj sikkerhed, er fremtidssikrede og baseret på de nyeste og mest sikre teknologier.

Klik for at besøge vores engelske hjemmeside med flere oplysninger om løsningerne nedenfor:

En komplet, pålidelig og fleksibel IoT-løsning, der er velegnet til at forbinde og administrere et større antal enheder på en sikker og nem måde.

Vores sikre plug-and-play-løsning er velegnet, hvis du gerne vil hurtigt i gang.

Hvorfor er det vigtigt at sikre data og kritisk kommunikation?

Få mere at vide om, hvordan sikker kritisk kommunikation styrker hele Smart-pakken

Sikker og overvåget kommunikation er en integreret del af ethvert alarmsystem. Sørg for, at dine alarmer når sikkert frem til de rette modtagere – hver…

Med vores Smart Care-løsninger kan du stole på, at pleje og anden hjælp aldrig er for langt væk.

Digitaliser dit el-distributionsnet, og opnå intelligente, effektive og sikre aktiviteter. Få fuld kontrol gennem systemer til overvågning og analyse af netværksstationen.

I nødberedskab tæller hvert sekund. Vores Smart Rescue-løsninger sikrer, at organisationer, kriseteams og redningstjenester kan reagere korrekt og hurtigt.

Kør din virksomhed i position med vores Smart Transport-løsninger! Disse løsninger muliggør datadrevne forbedringer af rentabiliteten og fuld kontrol over driften af dine transporter og…

Internet of Things: E-ordbog med relevante ord og sætninger.

Download vores ordbog, og få et overblik over de mest relevante udtryk inden for IoT.